enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
15°C
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
14°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Açık
19°C
Çarşamba Açık
20°C

10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI;

10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI;
10.01.2024 09:48
11
A+
A-

10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI;
Türk İdareciler Derneği tarafından gerçekleştirilen 1978 Yılı Genel Kurulunda, 10 Ocak 1971’de Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantıya nispetle, 10 Ocak tarihi “İdareciler Günü’’ olarak kabul edilmiştir.
“İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” esasını düstur edinen ve büyük bir fedakârlıkla kendilerini milletimizin hizmetine vakfeden idarecilerimiz, devletimizin şefkat eli olmak suretiyle Yüce milletimizin ihtiyaç duyduğu her alanda ve her vakitte hazır bulunarak kutlu bir görev ifa ediyorlar.
İdarecilerimiz, devletimizin ve hükümetlerimizin politikalarının uygulanması esnasında, kamu hizmetlerinde devletle vatandaş arasındaki bağları güçlendirmektedirler.
Bununla birlikte temsil ettikleri resmî kurumlarla, milletimizin her türlü ihtiyacını devlet adına tespit edip bu ihtiyaçlara çözüm üretmektedirler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Tatbik eden, icra eden; karar verenden daima daha kuvvetlidir.’’ İdarecilerimiz Devletimizden aldıkları güçle halkımızın güvenlik, huzur ve mutluluğunu sağlamakta; ülkemizin kalkınması, gelişmesi, eğitim, bilgi ve bilinç düzeyinin artırılması gibi her alanda, takdire şayan bir fedakârlıkla mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapmaktadırlar.
Ülkemizin her köşesinde, devleti ve hükümeti temsil etme şeref ve onuruna sahip bulunan Mülki İdarecilerimizin, 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten duygularla kutluyorum. Görev başında şehadete erişmiş ve ebediyete intikal etmiş olan tüm İdarecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, hayatta bulunan tüm idarecilerimize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.