enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
15°C
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
14°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Açık
19°C
Çarşamba Açık
20°C

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Faaliyet Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Faaliyet Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı
20.12.2023 13:35
38
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım, İl Sağlık Müdürlüğü Faaliyet Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.
Toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, basın mensupları ve ilgililer yer aldı.
Vali Aziz Yıldırım, “Kamu görevinde şeffaflık önemlidir. Vatandaşımız her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Kamu olarak yapılanların da kamuoyu ile paylaşılması önemli. Kurumlarımızın yapmış olduğu bu tür faaliyetleri zaman zaman böyle programlarla kamuoyuna sunacağız. Kamu hizmetlerinin standardının yükseltilmesi ve vatandaşımıza yansıtılması açısından bu toplantılar büyük önem arz ediyor. Sağlık alanında nereden nereye geldiğimizi, ne kadar mesafeler kat ettiğimizi herkes biliyor. Ancak geldiğimiz nokta yeterli değil. Bu hizmeti daha yukarılara hep beraber çıkarmak için gayret göstereceğiz. Bu hizmeti daha kaliteli bir şekilde vatandaşımızın ayağına doğrudan getirmemiz gerekiyor. ” dedi.
Evde sağlık hizmetinin verildiğini ifade eden Vali Yıldırım, “İlimizde birçok hastanemiz var ama bunun yanında şehir hastanemiz de yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığımızın bütçesiyle yapılıyor. Bu sürecin sonunda şehir olarak çok güzel bir hastaneye daha kavuşmuş olacağız. ” diye konuştu.
Trabzon her alanda olduğu gibi Karadeniz Bölgesi’nde bir merkez konumundadır. Dışarıdan pek çok turist sağlık turizmi kapsamında ilimize geliyor. Burada sağlık hizmetini daha kaliteli aldığını gösteriyor. Bu kaliteyi arttırmak için hep beraber çalışıyoruz. Sağlıkta dönüşüm çalışmaları bu anlamda çok güzel yürüyor. Bu alanda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, toplantıda Müdürlüğün ilimizdeki çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Trabzon Valiliği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.