enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3592
EURO
34,7625
ALTIN
2.392,75
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Arsin İçin yola çıktı!

Arsin İçin yola çıktı!
24.10.2023 12:21
26
A+
A-

Genç Arsinliler Dernek Başkanı olan Sedat Özbakır 2024 yerel seçimlerinde AK Partiden Arsin Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Çalışmalarına başlayan Özbakır İstanhul ve Ankara temaslarından sonra Trabzon’da ziyaretler yaptı.

Özbakır önceki gün Arsin belediye eski Başkanı Dr.Erdem Şen ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Arsin Meclis Üyesi Şaban Bülbül’ü ziyaret ederek sohbet etti.

1983 yılında Arsin’de doğan Sedat Özbakır 18 yaşında Fındıklı belediyesine girdi ve belediyede tam 14 yıl çalıştı. Ardından Arsin Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen Özbakır burada da 4.5 yıl geçirdi. İstifa edip AK partiden 2019 seçimlerinde aday adayı olan Özbakır Sait Gürsoy’un adaylığının ve başkanlığının ardından da Belediye’de Başkan yardımcısı olarak 2.5 yıl çalıştı.

Sedat Özbakır yaptığı açıklamasında, ‘Arsin’e hizmet için varım. Kimseye kırgın değilim. Hizmete talibim. Allah nasip ederse bu hizmeti yapmak istiyorum’ dedi.

takagazete.com.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.