enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

Trabzonspor Kulübü, Sebat Gençlik Spor Kulübü ile iş birliği protokolü imzaladı

Trabzonspor Kulübü, Sebat Gençlik Spor Kulübü ile iş birliği protokolü imzaladı
15.06.2023 10:38
1
A+
A-

Trabzonspor Kulübü ile Sebat Gençlik Spor Kulübü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım tarafından bordo-mavili kulüpte imzalanan protokol ile iki kulüp iş birliği anlaşması yaptı.

Doğan, iş birliğinin hem Trabzonspor’a hem de Trabzon futboluna önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, “Akçaabat Sebatspor, geçmişinde Süper Lig’i görmüş bir takım. Genetiğinde başarı var. Bizim ortak düşüncemiz, Trabzon futbolunun gelişimini sağlamaktır. Yetenekli oyuncularımızı, iş birliği yapacağımız takımlarımızda Trabzonspor’a hazırlayacağız.” dedi.

Oyuncu maliyetlerinin çok arttığına dikkati çeken Doğan, şu değerlendirmede bulundu:

“Onun için oyuncu yetiştirerek ve geliştirerek satmak zorundayız. Hiç kimsenin bunun dışında bir şey yapma şansı yok. Biz futbolcu kaynağının üzerinde oturuyoruz. Zaman içerisinde her kademede, her ligde Trabzon takımlarını bulundurmak, orada tutmak, büyütmek ve desteklemek zorundayız. Trabzonspor’un bu ağabeyliği yapması lazım. Bu desteği lafta bırakmayacağız. Her zaman, her aşamada elimizden gelen katkıyı sağlayacağız.”

Doğan, Trabzonspor’dan TFF 3. Lig’e transfer olacak futbolcuların değerlendirilmesi noktasında Sebat Gençlik Spor’dan geri dönüş beklediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Biz 1461 Trabzon FK ile bir süreci başlattık ve gayet güzel ilerliyoruz. Sizin de bize TFF 3. Lig’de oynayabilecek olan futbolcularımızı değerlendirip kulübümüze dönüş yapmanız gerekiyor. Çok net söylüyorum, gerçekten yapabileceğimiz her şeyi yapacağız. Sebat Gençlik’in zaten o kültürü de var. Bu ivme kazandıracaktır. Sebat’ın bir üst lige yükselmesi, 1461 Trabzon’un da gelecekte bir üst lige çıkması bizim avantajımızadır. İki takımın da inşallah bir üst lige çıkması sonrası Trabzonspor’un da bu konudaki planlaması tam oluşacaktır. Trabzonspor’a ve Trabzon futboluna bu lazım.”

Cemil Kalkışım ise iş birliği anlaşmasının geleceğe dönük katkısına işaret ederek, “Türk futboluna, Trabzon ve Akçaabat’a hayırlı olmasını diliyorum. Anlaştığımız bir oyuncunun, önünde Trabzonspor hedefini gördüğü için kendisine teklif edilen rakamların çok daha altına bize geleceğine inanıyoruz. Bu bizim için bir şanstır. Bizim oyuncularımıza bakış açımız normal spor kulüplerinden farklıdır. Başarımız, birlikteliğimiz ve saygımız buradan geliyor. Kulüp olarak borçsuz bir şekilde, kendi bütçemize göre ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas da 19 yaş altı takımından direkt olarak 3. Lig’de katkı sağlayabilecek futbolcuların belirlenmesi noktasında gerekli çalışmaların başladığını ve desteğin artarak devam edeceğini kaydetti.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.