enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’den TTSO’ya ziyaret

Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’den TTSO’ya ziyaret
02.06.2023 10:02
5
A+
A-

Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Trabzon ile Gürcistan’ın yoğun bir ticari ilişki içinde olduğunu ifade ederek, “Amacımız iş birliğini artırmaktır. Bu anlamda Gürcistan’da düzenlenen fuarlara Trabzon iş dünyasının yoğun şekilde ilgi göstermesi, Batum ve diğer bölgelerdeki Türk yatırımlarının hızla artmasını önemli buluyoruz” dedi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi de Tiflis’ten Trabzon’a direkt uçak seferlerinin başlatılması için girişimlerde bulunduklarını vurgulayarak, “Direkt seferlerin canlandırmaya çalıştığımız sağlık turizmi ve ticarete büyük katkısı olacağına inanıyorum. Ayrıca Batum’da kurmayı planladığımız, üretim ve satışın yapılacağı Türk Yapı Market projesini takip ediyoruz. Başarılı olması halinde aynı konseptte Tiflis tarafında da bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Amacımız Gürcistan ile ilişkileri daha yoğun hale getirmektir” ifadesini kullandı.

TTSO

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.