enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2830
EURO
34,6912
ALTIN
2.435,71
BIST
10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Arsin OSB Yönetim Kurulundan Beşikdüzü OSB’ye Ziyaret

Arsin OSB Yönetim Kurulundan Beşikdüzü OSB’ye Ziyaret
18.03.2023 13:25 | Son Güncellenme: 17.03.2023 14:42
1
A+
A-

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, Başkan Vekili Ali Baştürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Yavuz, Hasan Küçükarslan, Okan Gündoğdu, İbrahim Yazıcı, Dilruba Mete Öztürk, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk İskender ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı’dan oluşan heyet Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulundu.
Bölge firmalarından Şerbetli Gıda Amb. San. Tic. Ltd. Şti. ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Şerbetli Gıda Amb. San. Tic. Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda da Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kâmil Kutlu, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Yıldız, Bölge Sanayicileri Ali Birinci, Yılmaz Karadeniz, Zafer Olgun ve OSB Bölge Müdürü Zekeriya Kalyoncu hazır bulundu.
Karşılıklı fikir alışverişi yapılan ziyarette ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu. Sakarya, “Trabzon Sanayicileri olarak bir platform oluşturmalı ve bu platformda şehrin tüm sanayicileriyle bir araya gelerek isteklerimizi ortak bir dille sahaya yansıtmalıyız. Söylem ve eylem birlikteliği içinde belli projelere ve sorunlara odaklanmalıyız. Ticaret ve Sanayi Odasının önderliğinde gerekli çalışmalarımızı başlatmalıyız. ” dedi.
Fikir birliğine varılan ziyarette konuşan Kâmil Kutlu ise “Bunun gibi sanayici buluşmalarını sık sık yapmalıyız. Bu toplantılar sayesinde birimizi daha yakından tanıma ve birbirimizden haberdar olma fırsatını yakalamış oluyoruz. Bu vesileyle Başkan Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyor ve yeni görev dönemlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Arsin OSB

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.