enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2390
EURO
34,7982
ALTIN
2.422,83
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
14°C
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Trabzon Havalimanı yeni turizm sezonuna hazırlanacak

Trabzon Havalimanı yeni turizm sezonuna hazırlanacak
26.09.2022 13:29
1
A+
A-

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Trabzon Havalimanı Başmüdürü Sezgin Değirmenci, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Hacısalihoğlu, Ocak – Ağustos döneminde 16 binden fazla iç ve dış hat uçuşunun gerçekleştiği Trabzon Havalimanında yeni sezon öncesi mutlaka ek inşaatlarla iyileştirme yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Havalimanları şehir hakkında ilk izlenim elde edilen yerler. Bu nedenle modern olmaları ve hizmetlerin aksamaması çok önemli” diye konuştu.
DHMİ Trabzon Havalimanı Başmüdürü Sezgin Değirmenci, yoğun bir turizm sezonunu geride bıraktıklarını belirterek, “Önümüzdeki sezonla ilgili hazırlıklara da şimdiden başladık. Amacımız hizmetlerin aksamamasıdır. Tüm çalışma arkadaşlarımızla bu konuda büyük gayret gösteriyoruz. Yeni turizm sezonu öncesinde de havalimanımızın hizmet standartlarının yükseltilmesi için çeşitli projeler var. Bunların kısa sürede bitirilmesi amaçlanmaktadır. Önümüzdeki yıl bu yıla göre yüzde 35 – 40 arasında daha fazla yoğunluk yaşanmasını bekliyoruz” dedi.
“GELECEK SEZON TURİST SAYISI ARTACAK, BU YOĞNLUĞA HAZIR OLMALIYIZ”
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Trabzon Havalimanında çalışan herkese turizm sezonunda ortaya koydukları emek nedeniyle Trabzon iş dünyası adına teşekkür ederek, “Yerli ve yabancı turistler için havalimanları, şehir hakkında ilk izlenim edindikleri yerlerdir. Bu nedenle havalimanlarında verilen hizmet önemli. Trabzon Havalimanı için yeni projeler hazırlandığını biliyoruz. Ancak bir projenin uygulanması 4 – 5 yılı buluyor. Bizim gibi yoğunluğu her geçen gün artan bir şehirde bunu bekleyecek zaman yok. Bu nedenle özellikle dış hatlar başta olmak üzere mevcut durumun ek inşaatlarla bir an önce iyileştirilmesi beklentimizdir. Yaptırdığımız anket çalışmaları sonucunda gelecek sezon turist sayısının daha da artacağını öngörmekteyiz. Bu nedenle şehir olarak buna hazır olmalıyız” ifadesini kullandı.
TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.