enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3774
EURO
34,7829
ALTIN
2.395,99
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
17°C
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C

YABANCI UYRUKLU HASTALAR TRABZON’ U TERCİH EDİYOR

YABANCI UYRUKLU HASTALAR TRABZON’ U TERCİH EDİYOR
29.04.2022 10:29
2
A+
A-

Küreselleşen Dünyanın teknolojik gelişimi kuşkusuz Sağlık Hizmetlerinde de üst seviyelerde yaşanmakta ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri her geçen gün önemini daha da artırmaktadır. Ülkemizin ve Doğu Karadeniz Bölgesinin lider ili olarak Trabzon; sağlık kurumlarının sahip olduğu teknolojik alt yapısı ve insan kaynaklarının çeşitliliği, tanı ve tedavide ki başarısı ve ülkemizdeki tedavi maliyetlerinin uygunluğu nedeniyle Uluslararası hastaların tercihi olmaktadır.
28.04.2022 tarihinde İl Sağlık Müdürümüzün de katılımı ile Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinin şehir merkezinde bulunan Numune Yerleşkesinde ilimize tedavi amacıyla gelen yabancı uyruklu hastalar ziyaret edildi. Aldıkları sağlık hizmetlerinden memnun olduğu gözlenen hastaların talepleri ve önerileri hakkında istişareler yapıldı.
Vatandaşlarımıza ve Uluslararası Hastalara sunulan sağlık hizmetlerinde Trabzon’ u ülkemiz ve bölgemiz adına ileriye taşımakta kararlıyız.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.