enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2193
EURO
35,0462
ALTIN
2.468,83
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C

TTSO ile Milli Eğitim arasında işbirliği yapılacak

TTSO ile Milli Eğitim arasında işbirliği yapılacak
24.04.2022 11:03
0
A+
A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, öğretmenlerin mesleki becerilerini artırmak için uygulanacak projede işbirliği yapılacak.
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Sorumlusu Erol Şahin ve beraberindekiler, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirmede bulundu. DOKA’nın Teknik Destek Programına sunulacak projeye göre, elektrikli ve hibrit araçlar konusunda öğretmenlerin mesleki becerilerini artırmanın amaçlandığı belirtildi.
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, mesleki eğitimi geliştirmek için çaba sarf ettiklerini belirterek, “Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında iki meslek lisemizin yönetiminde yer alıyoruz. Öğrencilerin sektörlerin ihtiyaçlarına göre son teknolojik gelişmelere de hâkim olarak yetiştirilmelerini hedefliyoruz. Bu doğrultuda öğretmenlerimizin de bilgilerini tazelemesi ve son gelişmelere hâkim olması çok önemli. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu konudaki çalışmalarını da destekliyoruz. Bu projeye ortak olmaktan memnuniyeti duyuyoruz” dedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.