enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2598
EURO
35,0608
ALTIN
2.468,83
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
21°C

ARSİN’DE DURMAK YOK

ARSİN’DE DURMAK YOK
27.03.2022 10:02
3
A+
A-

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy tüm unsurlarımızla Arsin için sahadayız dedi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Ramazan öncesi ilçemizin genelinde temizlik, yıkama ve ot biçme çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sokak hayvanlarının bakımlarını yapmaya devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz zorlu kış şartlarında karla mücadeleye devam ediyorlar. İlçemizin 36 mahallesinde karla mücadele eden ekiplerimiz 3 adet kazıcı-yükleyici, 2 büyük kepçe, 1 greyder ve 1 küreme aparatlı kamyon olmak üzere toplamda 7 araçla çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden devam eden bu mücadelede yemek ihtiyaçları, yakıt tedarikleri ve bakım onarım işlerinin tümü arazide karşılandı.
Bu kapsamda 48 haneye vatandaşlarımızın ihbarıyla hastalara ulaşım için yollar açıldı, 12 haneye acil servis araması sonrası hastaya ulaşım için yollar açıldı ve 32 diyaliz hastası vatandaşımız gerekli hizmetleri aksamadan almaları sağlandı çok şükür toplamda 92 vatandaşımız herhangi bir aksilik olmaksızın tedavi edilmek üzere hastanelere ulaştırıldı.
Tüm bu mücadeleler devam ederken şehrimizin bir çok yerinde meydana gelen heyelanlar ve su baskınlarına karşıda mücadelemiz hız kesmeden devam etti.
Karla mücadelemiz üst mahallelerimizde devam ederken hızlıca şehir içi iyileştirme çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi Cami yolu fuller malzeme serilerek Ramazan öncesi vatandaşlarımızın kullanımına açıldı.
Yeşilyalı merkezi parke ve kaldırım çalışması alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından ivedi bir şekilde başlatıldı.
Arsin Belediyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.