enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

ÖĞRENCİLERLE SANAYİCİLER KARİYER FUARINDA BULUŞTU

ÖĞRENCİLERLE SANAYİCİLER KARİYER FUARINDA BULUŞTU
04.03.2022 14:20 | Son Güncellenme: 04.03.2022 14:21
2
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde ve Karadeniz Bölgesindeki 7 paydaş üniversitenin katkı ve katılımıyla gerçekleştirilen “KTÜ KARADENİZ KARİYER FUARI” Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde yapıldı.
Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesinin Altın Sponsor olarak katıldığı fuar açılışı sonrası açıklamalarda bulunan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Fuarın hem gençlere hem de bölge firmalarımıza çok önemli fayda sağladığını belirterek, “Bu fuar çok sayıda kişinin istihdam edilmesine, firmalarımızın da nitelikli iş gücü ile buluşmasına olanak sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Fuarda Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün yanı sıra bölge firmalarından Sakarya Matbaacılık ve Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti., Yazıcılar Mobilya Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti., Ferrero Fındık İth. İhr. Ve Tic. A. Ş., TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş., Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş., Küçükarslanlar Bakır Çinko San. ve Tic. A.Ş., Uzay Plastik ve Orman Ürünleri San. İnş. Tic. A.Ş., Çağlar Gıda Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti., Çelebi Pls.ve Doğrama San.İnş.Taah.Rek.Ser.Tic.Ltd.Şti., Üçyıldız Turizm San. Ve Tic.Ltd.Şti. ve Ribek Plastik San.ve Tic.Ltd.Şti. stant açarak öğrenciler ile görüşme sağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.