enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3808
EURO
34,7266
ALTIN
2.407,43
BIST
10.123,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
15°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

TRABZON’DA CADDE VE SOKAKLAR GECE GÜNDÜZ TEMİZLENİYOR

TRABZON’DA CADDE VE SOKAKLAR GECE GÜNDÜZ TEMİZLENİYOR
31.03.2021 15:42 | Son Güncellenme: 28.07.2021 15:41
0
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, koronavirüse karşı yürüttüğü temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler, halkın yoğun olarak bulunduğu Kahramanmaraş, Cumhuriyet ve Kunduracılar Caddesi ile Beşirli yürüyüş yolunu tazyikli ve deterjanlı su ile yıkıyor.

YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun talimatlarıyla, koronavirüsle mücadele kapsamında cadde, sokak ve kaldırımlarda yoğun yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ilk günden itibaren en üst düzeyde önlem almaya devam ediyoruz. Halkın yoğun olduğu cadde ve sokaklarla birlikte tüm ilçe merkezlerinde gece gündüz demeden çalışma yürütmekteyiz. Öte yandan Ortahisar ilçesinde yürütülen altyapı çalışmaları sırasında oluşan çamurlara karşı da ekiplerimiz her an hazır halde beklemektedir. Vatandaşlarımızın yürürken sıkıntı yaşamaması adına özellikle kaldırımları temiz tutmaya özen gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm alanlarda üst düzey tedbirler almaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.