enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4253
EURO
34,8258
ALTIN
2.399,42
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
17°C
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Sultan Murat Yaylası’nda cinayet

Sultan Murat Yaylası’nda cinayet
29.08.2020 11:21 | Son Güncellenme: 26.01.2021 20:03
4
A+
A-

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Sultan Murat Yaylası’nda bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, ailesi ile birlikte Çaykara Sultan Murat Yaylası’na piknik yapmak için çıkan 49 yaşlarındaki Şenol Keleş, aynı yerde piknik yapan başka bir gurupla sözlü tartıştı. Bir süre sonra ailesi ile piknik alanından ayrılmaya çalışan Şenol Keleş’in önü tartıştığı grup tarafından kesildi. Araçtan inmeye çalışan Keleş’e silahla ateş açılırken, ağır yaralı olarak Çaykara Mehmet İlhan Durgun Hastanesine kaldırılan Şenol Keleş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Saldırganların yaylaya şehir dışından geldikleri ve mezarlık yanında alkol aldıkları gerekçesiyle Şenol Keleş tarafından kendilerinin uyarıldığı ve olayın bu nedenle çıktığı iddia edildi. Güvenlik güçleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.