enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2291
EURO
34,7897
ALTIN
2.415,50
BIST
10.274,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Celil Hekimoğlu: “Hakem hatalarıyla play-offlara veda ettik”

Celil Hekimoğlu: “Hakem hatalarıyla play-offlara veda ettik”
21.07.2020 13:46
3
A+
A-

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, TFF 2. Lig play-off çeyrek finalinde Sancaktepe’ye hakem hatalarıyla mağlup olup play-offlara veda ettiklerini söyledi.
Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, Sancaktepe FK ile oynadıkları TFF 2. Lig play-off çeyrek final maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Bu sezona başlarken belirledikleri hedefi tutturduklarını söyleyen Başkan Celil Hekimoğlu, “Bizim bu sezon 2. Lig’deki ilk yılımızdı. Hedefimiz bu ligi tanımak, lige adapte olmak ve en iyi ihtimalle de play-offlara ulaşma hedefimiz vardı. Bu ölçüde de bir kadro yaptık. Takımımız iyi mücadele edip bizi play-offlara taşıdı. Bu nedenle tüm teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten takdiri hak eden bir mücadele ortaya koydular. Benim gözümde de başarılı bir sezon geçirdiler. Hepsi iyi mücadele sonrası belirlenen hedefe ulaştılar” dedi.
Sancaktepe ile karşında futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirten Hekimoğlu, “Karşılaşmaya iyi başladık. Birçok pozisyon bulduk fakat değerlendiremedik. Karşılaşmada birçok pozisyonda lehimize olan taçları bile vermekten aciz olan yardımcı hakem, uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda orta hakemin bile kararını değiştirip, aleyhimize penaltı çaldırttı. Sonuçta tüm Türkiye’nin de gözleri ile gördüğü hakem hatalarıyla mağlup olup play-offlara veda ettik. Verilen bu karar bizi mağdur etmiştir. Ama biz takımımızdan memnunuz. Önümüzdeki sezon bu ligi tanıyan futbolcu ve daha güçlü bir yapılanma ile şampiyonluğa oynayacağız” şeklinde konuştu.

İHA microsoft project 2016 satın al

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.