enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

Ortahisar’da cadde ve sokaklar yıkanıyor

Ortahisar’da cadde ve sokaklar yıkanıyor
19.03.2020 10:08
1
A+
A-

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde belediye ekipleri cadde ve sokakları solüsyonla yıkıyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı yazılı açıklamada, koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarının eş zamanlı yürütüldüğünü belirtti.

Devletin bütün kurumlarının koronavirüse karşı etkili tedbirler aldığını vurgulayan Genç, vatandaşlardan da salgının yayılmasının önlenmesi için korunma tedbirlerini dikkatli şekilde yerine getirmesini istedi.

Genç, koronavirüsün, uygulanan sıkı tedbirlerle Türkiye’de yaygın boyutlara varmadığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Devletimizin zamanında ve yerinde aldığı tedbirler sayesinde birçok Avrupa ülkesinden bu konuda daha iyi durumdayız. Devletimiz, Sağlık Bakanlığımız ve diğer bakanlıklarımız virüsün yayılmasının önlenmesi için gerekli tedbirleri büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Bizler de Ortahisar Belediyesi olarak ilaçlama, dezenfektasyon ve temizlik çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyoruz. Zaten belediyemiz, ‘Mahallem Temiz Kalsın’ kampanyası çerçevesinde mahallelerimizi düzenli aralıklarla temizliyordu. Salgın tehlikesi ortaya çıktıktan sonra bunlara ek olarak ilaçlama ve dezenfektasyon işlemlerini de yapmaya başladık. Özellikle ortak kullanım alanları olan park, cadde ve sokaklarda bütün çalışmalarımızı eş zamanlı olarak yürütüyoruz.”

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.