enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2809
EURO
35,0229
ALTIN
2.473,00
BIST
10.532,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Trabzonspor’da büyük rekabet yaşanacak

Trabzonspor’da milli aranın ardından rekabetin artması bekleniyor.

Trabzonspor’da büyük rekabet yaşanacak
13.10.2019 13:03
7
A+
A-

Milli aranın bitmesiyle beraber yoğun maç trafiğinde dar kadro ile mücadele eden Trabzonspor’da 3 oyuncunun kadroya dönmesi ile rotasyon imkanı bir hayli arttı.

Üstüne üstlük, eksikleri bulunan Sturridge ve Mikel gibi yıldızlar da fizik açıklarını kapattı. Bu isimlerin yanı sıra 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan CalebEkuban da milli arada sakatlığının önemli bir bölümünü atlatacak. Bir önceki milli ara öncesinde sol ayak tarak kemiği kırılan Ganalı oyuncunun, Başakşehir ya da Göztepe karşılaşmasına kadar tamamen iyileşmesi bekleniyor.

HABER61

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.