enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2383
EURO
34,8047
ALTIN
2.416,49
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Süper Lig’de en değerlilere Trabzonspor damgası!

En değerli Türk, en değerli forvet ve en değerli kaleci Trabzonspor’da!

Süper Lig’de en değerlilere Trabzonspor damgası!
05.10.2019 10:41
4
A+
A-

Dünyada futbolcu piyasa değerlerinin nabzını tutan Transfermarkt güncelleme yaptı. Güncelleme ile birlikte Süper Lig’de bir çok futbolcunun ve kulübün değerinde değişim yaşandı.

Değeri 64 Milyon Euro’dan 70 Milyon Euro’ya yükselen Trabzonspor’da forma giyen bazı isimler ise Süper Lig’e damga vurdu.

Süper Lig’in en pahalı Türk futbolcusu, en pahalı forvet ve en pahalı kaleci bordo mavililerin kadrosunda yer aldı.

Buna göre Abdülkadir Ömür 15 Milyon Euro’luk değerini koruyarak Süper Lig’in en pahalı Türk futbolcusu oldu. Genç yıldız ayrıca bonservisi oynadığı takımda olan en pahalı futbolcu oldu. Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Nzonzi,Seri ve Lemina genel listede ilk 3 sırada yer aldı.

Müthiş bir yükseliş gerçekleştiren kaleci Uğurcan Çakır piyasa değerini 1.5 Milyon Euro’dan 6 Milyon Euro’ya yükselterek ligin en pahalı kalecisi oldu. Uğurcan’ı 5 Milyon Euro ile Muslera ve Karius takip etti.

Trabzonspor’un flaş transferi Daniel Sturridge ise, 15 Milyon Euro’dan 11 Milyon Euro’ya gerilese de ligin en değerli forveti oldu. Sturridge’yi 8 Milyon Euro ile Muriqi ve Falcao takip etti.

haber61.net

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.