enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
14°C
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Açık
19°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Trabzonspor Sparta Prag maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte detaylar

Trabzonspor bu akşam Akyazı’da Sparta Prag’ı eleyerek tur atlamanın planlarını yapıyor. Peki Trabzonspor Sparta Prag maçı hangi kanalda saat kaçta, muhtemel 11’ler nasıl? İşte maç öncesi önemli detaylar..

Trabzonspor Sparta Prag maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte detaylar
15.08.2019 09:19
6
A+
A-

Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Sparta Prag’ı ağırlayacak. Çekya’da alınan 2-2’lik beraberliğin getirdii avantajla tur peşinde koşacak olan bordo mavililer sürprize izin vermek istemiyor. Karşılaşma öncesinde maçı yayınlayacak kanal da belli oldu.

Trabzonspor Sparta Prag maçı hangi kanalda?

Akyazı’da oynanacak mücadele saat 20.30’de başlayacak ve Beinsports 1’den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Danimarkalı hakem Jakob Kahlet yönetecek. Karşılaşmanın canlı anlatımı ve tüm detayları da Haber61.net’de olacak.

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, A.Parmak, Sosa, A.Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Sparta Prag: Nita, Stetina, Nhamoinesu, Hanousek, Sacek, Kanga, Hasek, Plavsic, Travnik, Krejci, Tetteh

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?

İlk maçta rakibiyle deplasmanda karşılaşarak 2-2 berabere kalan bordo mavililer her türlü galibiyetin haricinde 0-0 ve 1-1’lik beraberliklerde turu geçecek. 2-2’lik beraberlikte maç uzatmalara gidecekken 3-3 ve üzeri beraberliklerde ise turu geçen taraf Çekya ekibi olacak.

Turu geçen takım ise bir sonraki turda Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) eşleşmesinin kazananı ile karşılaşacak.

AVRUPA LİGİ’NDE 79. RANDEVU

Fırtına Sparta Prag takımıyla eski adı UEFA Kupası yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi’nde 79. maçını oynayacak. Kupada ilk olarak 1982-1983 sezonunda Almanya ’nın Kaiserslautern takımı ile eşleşen Trabzonspor, bugüne dek oynadığı 78 maçın 31’inde sahadan galibiyetle ayrıldı. 21 maçta berabere kalan Bordo-Mavililer, 26 mücadelede mağlup oldu. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 108 kez havalandıran Fırtına, kalesinde ise 104 gol gördü.

1470 gün sonra Trabzon’da Avrupa maçı

Trabzonspor, bin 470 gün sonra sahasında bir Avrupa Kupası maçına çıkacak. Taraftarı önünde en son 6 Ağustos 2015 ’te Kuzey Makedonya’nın Rabotnicki takımını konuk eden Karadeniz ekibi, bu kez Çek temsilcisi Sparta Prag ’ı ağırlayacak. Öte yandan Fırtına, 18 Aralık 2016’da açılan yeni mabedi Medical Park Stadyumu’nda da ilk kez Avrupa arenasında boy gösterecek.

Trabzonspor Sparta Prag maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte detaylar

AKYAZI TAMAMEN DOLACAK

Bordo-Mavili taraftarlar, Sparta Prag maçına büyük ilgi göstermiş ve geçtiğimiz hafta satışa çıkarılan biletlerin tamamı saatler içerisinde tükenmişti. Passolig gişesinin önünde kuyruklar oluşurken, Trabzonsporlu futbolseverler de bilet bulamamanın üzüntüsünü yaşamıştı. Yeni sezonun ilk resmi maçında Medical Park Stadyumu’nun tıklım tıklım dolması beklenirken, 41 bin kapasiteli Akyazı’da 40 bin taraftarın karşılaşmayı tribünde izleyeceği öğrenildi.

MAÇ ÖNCESİ BASIN TOPLANTILARI

Maç öncesinde iki takımın teknik direktörleri düzenlenen basın toplantılarındaki açıklamaları şu şekilde;

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman;

Futbolun doğrularını yapmak için çalışacaklarını söyleyen Ünal Karaman ” İnşallah bu doğrular bizi iyi bir sonuca ulaştıracak. Oyuncularımızı pozisyon olarak değerlendirdiğimizde her bölgenin yapması gereken işler var. Bu görevleri yapıldığı sürece sisteme takılmaksızın eldeki oyuncu karakteri sistemi belirler. Geçen seneden bu güne gelen bir kadro bütünlüğümüz var. Yeni katılan arkadaşlarımız da oyun içinde farklı varyasyonlar yapma şansını bize tanıdı. Farklı özelliklerde oyuncularımız var. Bunlar da bize farklılıklar avantajlar sağlayabilir. Biz hiçbir anlamda bozucu değil yapıcı olma gayreti gösterdik.Dışarıda nasıl sorumlulukla hareket ediyorsak sahada da öyle gayret ediyoruz. Yeni transferlerimizin de en kısa sürede fiziksel olarak aramıza katılıp katkı vermelerini bekliyoruz. Oyun düşüncemizde panik yapmayı gerektirmeyecek şekilde sürecek. ” dedi.

Basın mesuplarının sorularını yanıtlayan Karaman maçı hafife almadıklarını belirterek ” Bizim futbol karakterimizle ilgili belli bir kanı oluşmuştur. Ben hiçbir maça bu maçı kazanırım dyerek çıktığımı hatırlamıyorum. Ben karşımda dünya karması da olsa en iyi şekilde hazırlanarak çıkarım. Onun ötesinde bizim elbette bir hazırlığımız var. Rakibimizin bizi tanımadığı kadar onları tanıyoruz, onların resmi maçları başlamıştı. Futbol bilinen matematik gibi bir oyun değil o yüzden sevilir. Takımımız arzu edilen seviye de değil. Elbette daha iyisini takımımız yapabilir ve yapacağız da. Futbolun kendi içinde doğruları vardır. O maçta takımla birlikte çalışmamış arkadaşımızı kullandık. Yeteneğine, tecrübesine güvendik. Belki yarın da kullanacağız. Sezon başları her takım için zordur.  En büyük güvenimiz oyuncuların bize verdiği “Hocam rahat olun” mesajı. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın da çok samimi katkıları uyumları var. Endişe etmeyeceğiz korkmayacağız ama taraftarımız gibi basit de görmeyeceğiz. ” ifadelerini kullandı.

Sparta Prag’ın yükselen bir grafiği olduğunu aktaran Karaman ” Rakibimiz son maçını 4-3 kaybetti ama  ligde oynadıkları maçlarda yüzde 60 topa sahip olma oranıyla oynuyorlar. Geneline baktığımızda da mağlup olmalarına rağmen yükselişte olan, bizden daha hazır bir takımla oynayacağız. Ancak biz sorumluluğumuzun farkındayız ve gerekeni yapmaya çalışacağız. Bayramda taraftarımıza bir bayram daha yaşatmak istiyoruz. En büyük gücümüz taraftarımız olacak.” şeklinde konuştu.

ünal karaman

Sparta Prag teknik direktörü Vaclav Jilek

Vaclav Jilek ise maç öncesinde heyecanlı olduğunu söyleyerek  “Böyle bir ülkede böyle bir taraftar önüne çıkacak her antrenör heyecanlı olur. Evinde oynayan Trabzonspor gibi bir rakibe karşı daha farklı bir savunma yapacağız. Önce rakibi durdurmayı hedefleyeceğiz.” dedi.

İlk maçın seyircisiz olmasının kendileri için dezavantaj olduğunu söyleyen Jilek “ Oyuncular boş trübüne karşı ilk maçta oynadı. Orada avantajı hissedemedik. Taraftarlar olsa belki son dakikadlarda düşmemizi engellerlerdi. Şimdi de maç öncesi takımımızı en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık.” İfadelerini kullandı.

Türk futbolcu Semih Kaya’nın maçta oynayıp oynamayacağı yönündeki soruya yanıt veren Jilek “ Oyuncularımızın son dakikaya kadar durumunu kontrol edeceğiz. Semih Kaya da diğer oyuncular da hazır. Ancak burada kimin oynayıp oynamayacağını söyleyemem. Çok iyi kadromuz çok iyi futbolcularımız var. ” dedi.

SAVUNMA YAPIP RAKİBİN HATASINI BEKLEYECEĞİZ

Jilek, rövanş maçında çok gol beklemediğini belirterek “3-3 ve 4-4’lük beraberliklerle eğlenceli maç olur ama yarın o kadar gol beklemiyorum. Daha çok savunma yaparak rakibimizin hata yapmasını bekleyeceğiz. Savunmamızda son maçlarda olduğundan daha sağlam olmaya çalışacağız. Trabzonspor iyi bir takım. Ancak biz hazır bir takımız. Rakibimizin eksik ve zayıf yanları üzerine çalışarak sonuca ulaşmak istiyoruz. Karşımızda çok güçlü bir takım var. Mümkün olduğunca geride sakin durup gol yememeye ve elimize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacağız.  ” Şeklinde konuştu.

ATMOSFERDEN ETKİLENMEYİZ

Taraftarın coşkulu atmosferinden takımının etkileneceğini düşünmediğini kaydeden Jilek “ Genel olarak gördüğüm oyuncularımın yarınki maçın atmosferi hakkında korkularının olmadığıydı. Fırtınalı bir stada çıkacağız ama genç oyuncularımızın yanında çok tecrübeli futbolcularımız da var ve etkileneceklerini düşünmüyorum. Geçen sene de buradakine çok benzer atmosferlere çıktık. Oynadığımız maçlarda bunu avantajımıza çevirip iyi skorlar aldık. Yarın da bunu yapabileceğimizi düşünüyorum “ İfadelerini kullandı.

HABER61

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.