enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2742
EURO
34,9592
ALTIN
2.446,14
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

TİSKİ’den çalıştay – Stratejik planın hazırlanıyor

TİSKİ’den çalıştay – Stratejik planın hazırlanıyor
05.08.2019 13:07
6
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, kurumun Trabzon’a sunacağı hizmetlerin daha etkin ve sürdürülebilir olması, kaynakların da daha etkin ve verimli şekilde kullanılabilmesi adına izleyeceği stratejik planın hazırlanması için çalıştay düzenledi.

Akademisyenler; Prof. Dr. H. Hakan Yılmaz ve Dr. Volkan Erkan, TİSKİ’de daha profesyonel yönetim anlayışının hâkim olmasını da hedefleyen, “2020 – 2024 Stratejik Plan Yaklaşımı ve Öncelikleri Değerlendirme Çalıştayı”nda bilgi ve birikimlerini kurum personeliyle paylaştı.

Çalıştay ve sonrasında hayata geçirecekleri stratejik plan sayesinde kurumun bundan sonraki süreçte hizmete daha çok odaklanacağını dile getiren TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Çalışanlarımızın aynı ideal için aynı amaç ve hedef doğrultusunda hizmet etmelerini, özetle ekip ruhuyla çalışma ortamını sağlamak üzere önce bu çalıştayı, buradan çıkan sonuçlar doğrultusunda da 5 yıllık stratejik eylem planımızı oluşturmayı amaçlıyoruz. Hizmet vermek için gayretle çalıştığımız Trabzon’da, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun liderliğinde, kurumumuzun gelecek beş yılını planlayıp, bu yönde profesyonel bir anlayışla ilerlemek istiyoruz”dedi.

TİSKİ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda 2 gün süren ve ikincisi Kasım ayında gerçekleştirilecek çalıştayda, TİSKİ’nin genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve her daire başkanlığından 3 personelin katılımıyla kurulan strateji planlama ekibi stratejik planın temellerini atan istişarelerde bulundu.

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik planın hazırlanıyor

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik planın hazırlanıyor

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik planın hazırlanıyor

TİSKİ'den çalıştay - Stratejik planın hazırlanıyor
HABER61

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.