enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0146
ALTIN
2.520,84
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Bakan Soylu’ya “Akıllı ol” demişti! Hukuki süreç başladı

Ramazan Bayramında Trabzon’a gelen İçişleri bakanı Süleyman Soylu’ya ‘Akıllı ol’ şeklinde seslenen M.A.S. isimli şahıs hakkında hukuki süreç başlatıldı. Kaynak: Burak Yılmaz daha büyük takımlarda oynayabilirdi!

Bakan Soylu’ya “Akıllı ol” demişti! Hukuki süreç başladı
09.06.2019 12:22 | Son Güncellenme: 09.06.2019 13:39
0
A+
A-

Ramazan Bayramı dolayısıyla İçişleri bakanı Süleyman Soylu Trabzon’a geldi. Aynı saatlerde hemşehrileriyle bayramlaşmak üzere Trabzon’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nu karşılamak için çok sayıda partili ve vatandaş havalimanına akın etti.

Soylu’nun Havalimanından çıkışı sırasında M.A.S. isimli şahıs Süleyman Soylu’ya “Akıllı ol” diye seslenmiş, Soylu da kendisine ‘Artistlik yapma’ karşılığını vermişti.Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan incelemede söz konusu kişinin CHP İl Yönetimi, İl Başkanı ve Milletvekilleri ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerindeki CHP Belediye Başkan adayları ile irtibatlı ve iltisaklı olduğunun tespit edildiği açıklandı.

Trabzon Valiliğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Süleyman Soylu’ya “Akıllı ol” diyen M.A.S. isimli şahıs hakkında hukuki sürecin başlatıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:“Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun 04.06.2019 tarihinde Ramazan Bayramı ziyareti için geldiği Trabzon’da, Havalimanı VIP binasından çıkış yaptığı esnada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun gelmesini bekleyen topluluk içerisinde bulunan bir şahsın, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu hedef alarak ‘Akıllı Ol’ diyerek provakasyonda bulunduğunun tespit edilmesi ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Güzide Uzun’un bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Provakasyonu Soylu’nun yaptığı, Soylu’ya Akıllı Ol diyen kişiyi tanımıyoruz’ şeklindeki ifadeleri üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımız talimatıyla yapılan güvenlik araştırması ve çalışması neticesinde, söz konusu şahsın CHP il yönetimi, İl Başkanı ve Milletvekilleri ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerdeki CHP Belediye Başkan adayları ile irtibatlı ve iltisaklı olduğu tespit edilmiştir.

Bahsi geçen şahsın, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı’na yönelik olarak kullanmış olduğu ‘Akıllı Ol Soylu’ şeklindeki tehdit içeren sözlerinden dolayı hakkında hukuki bir süreç başlatılmıştır” Kaynak: Burak Yılmaz daha büyük takımlarda oynayabilirdi!

61trabzonhaber.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.