enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5129
EURO
34,9158
ALTIN
2.432,48
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Yağmurlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Trabzonspor’da gözler Rodallega’da

Yıllık 900 bin euro önerilen Kolombiyalı golcü bir yanıt vermeden tatile çıktı. Hugo’nun taliplileri ile görüştükten sonra kararını bildirmesi bekleniyor.

Trabzonspor’da gözler Rodallega’da
27.05.2019 10:45
2
A+
A-

Trabzonspor’un takımda kalması için yıllık 900 bin euro teklif ettiği Hugo Rodallega, yönetime herhangi bir yanıt vermeden tatile gitti. Sözleşmesi biten Kolombiyalı golcünün, öncelikle kendisine talip olan Santa Fe ve Olympia kulüpleri ile görüşeceği ve istediği kontratı alamaması halinde bordomavili ekibe cevabını ileteceği bildirildi. Ligin son maçında Rizespor filelerine iki gol bırakan ve sezonu 16 gol, 3 asistle tamamlayan Rodallega’nın takımda kalması için teknik heyet olumlu rapor vermişti. Ünal Karaman’ın 33 yaşındaki forvet için, “Ligi tanıyor, çalışkanlığı ve takım arkadaşları ile uyumu oldukça iyi. Kalırsa, seneye de takıma önemli katkı sağlar” değerlendirmesini yaptığı öğrenildi.

MAKSİMUM TEKLİFİ YAPTIK
Başkan Ahmet Ağaoğlu, Rodallega’ya verebilecekleri maksimum rakamı teklif ettiklerini söyledi. Transferde bütçe ve prensiplerini daha önce belirlediklerini hatırlatan Ağaoğlu, bunu aşmayı düşünmediklerini, gerisinin oyuncunun kararına bağlı olduğunu söyledi.

HABER61

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.