enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Trabzonlu aile çatıştı… 4 ölü 2’si polis 11 yaralı

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi öldü, 2’si polis 11 kişi ise yaralandı. Olayda hayatını kaybeden 4 kişiden ikisinin Trabzonlu olduğu bildirildi.

Trabzonlu aile çatıştı… 4 ölü 2’si polis 11 yaralı
20.05.2019 13:07
4
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, Arifiye ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan biri Trabzonlu olan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. İLK ÇATIŞMADA TRABZONLU AİLEDEN 2 KİŞİ ÖLDÜ  Çıkan silahlı çatışmada Trabzon’un Of İlçesinden olan Bilal Erman (21), Murat Erman (57) ile Fahri Harmancı ve Bilal Uğur hayatını kaybetti. Yaralanan 7 kişi ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.  QDün hastane önünde de yaralı yakınları arasında arbede çıktı. Çıkan arbede bir süre sonra polis ekiplerince engellendi. Yaşanan arbede sonrasında henüz kimliği açıklanmayan bir kişi pompalı tüfekle hastaneye gelerek ateş açtı. HASTANEDEKİ ÇATIŞMADA 2’Sİ POLİS 4 YARALI  Alınan bilgiye göre, tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 2’si polis olmak üzere toplamda 4 kişi daha yaralandı.  Olay sonrası hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi giriş çıkışlara kapatıldı. Hastanede polis ve 2 vatandaşı daha vuran şüpheli ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.  Polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, konuyla ilgili geniş çaplı inceleme sürüyor.

PARMAK İZLERİ ALINDI
Arifiye’deki olay yerinde ve hastane bahçesindeki saldırılarda toplam 3 tabanca ve 2 av tüfeği kullanıldığı öğrenildi.  Tabanca ve tüfekler ile olayda hayatını kaybeden ve yaralananlardan alınan parmak izleri, el sibopları İstanbul’daki Jandarma Kriminal Laboratuvar Amirliğine gönderildi.  Burada yapılacak olan incelemede kimlerin ateş ettiği belirlenecek.

OLAYIN NEDENİ
İki ailenin çatışmasıyla devam eden olayın 31 Mart’taki muhtarlık seçiminden kaynaklandığı biliniyor.  Ancak, ailelerin arasındaki husumetin daha önceye dayandığıda kaydedildi.

61SAAT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.