enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1267
EURO
35,0129
ALTIN
2.521,74
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Trabzon’da sis ulaşımı aksattı!

Trabzon’da sabah saatlerinde başlayan sis nedeniyle görüş mesafesi bir hayli düşerken bu durum ulaşımı da etkiledi. Sabah saatlerinde 2 uçak seferinin iptal edildiği Trabzon’da uçuşlardan birinde 1 saat, diğeri de 2 saat gecikme görünüyor…

Trabzon’da sis ulaşımı aksattı!
07.04.2019 11:40
1
A+
A-

Trabzon’da sabah saatlerinde başlayan sis görüş mesafesini düşürdü. Şehrin doğusundan gelen sis dalgası şehir merkezini de tamamen kaplarken görüş mesafesinin yer yer 100 metreye kadar düştüğü görüldü.

Görüş mesafesinin düşmesi sonrasında ulaşım seferlerinin de etkilendiği kaydedildi. Trabzon Havalimanının verilerine bakıldığında sabah saat 08:55’de Bareyn’e hareket etmesi beklenen uçağın 2 saat rötar yaptığı kaydedildi. Uçağın 11:00’da hareket etmesi bekleniyor… 61saat’in haberine göre: İstanbul Sabiha Gökçen’den hareket ederek sabah 08:45’de, Ankara’dan hareket edip 09:10’da Trabzon’da olması planlanan uçak seferleri ise iptal edildi.

Yine İstanbul S. Gökçen’den hareket ederek saat 10:50’de Trabzon’da olması planlanan uçak seferinin ise 1 saat 45 dakika rötar yaptığı kaydedildi. Ancak bu sırada İstanbul S. Gökçen’den hareket eden bir uçağın ise 40 dakika gecikmeli olarak saat 10:11’de Trabzon’a indiği belirtildi.

Sis nedeniyle balıkçıların da bir hayli zorluk yaşadığı özellikle kıyıya yaklaştıklarında her hangi bir şey görmemeleri nedeniyle zorluklar çektiği belirtildi.

 

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.