enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

“Takımın yarısı Trabzonlu olmalı”

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci, Bordo-Mavili ekibin en az yarısının Trabzonlu oyunculardan oluşması gerektiğini belirtti.

“Takımın yarısı Trabzonlu olmalı”
26.03.2019 13:54 | Son Güncellenme: 26.03.2019 13:57
2
A+
A-

Denizci, Trabzonspor dergisindeki röportajında, yönetimin öze dönüş hamlesi başlattığını anımsatarak, “Formasını kim giyerse giysin, Trabzonspor sahadaysa her zaman umut vardır ancak olması gereken takımın en az yarısının Trabzonlu oyunculardan oluşmasıdır.

Kendi insanımıza inanmamız, güvenmemiz gerekir. Çok uzun zamandır ihmal ettiğimiz yetenekli çocuklarımıza el atan ve öze dönüş hamlesini başlatan yönetimi de kutlamak gerekir” değerlendirmesinde bulundu. Zamanında kendilerinin de verilen şansı iyi değerlendirdiğini kaydeden Denizci, “Nasıl ki bizler verilen şansları iyi kullanıp bize güvenenleri mahcup etmediysek, inanıyorum ki bunu yapabilecek çok sayıda genç bu şehirde mevcuttur. Yeter ki şans verilip makul bir süre sabredilsin” ifadelerini kullandı.

Taka

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.