enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2841
EURO
35,0359
ALTIN
2.474,99
BIST
10.484,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Ağaoğlu: Trabzonspor yönetimi olarak önceliğimiz…

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu: Trabzonspor yönetimi olarak önceliğimiz…
21.03.2019 09:35
6
A+
A-

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündemle ilgili Haber61’e konuştu. Ağaoğlu UEFA’dan lisans alabilmek için bu ay sonuna kadar 80 Milyon TL bulunması gerektiğini söyledi.

Ağaoğlu, lige verilen arada yönetim olarak kaynak arayışında olduklarını belirterek ” Önümüzdeki sezon transfer yasağı almamak ve UEFA’dan lisans yenileme işlemi için gereken miktar 80 milyon TL.” dedi.

Medyaya yansıyan teknik direktör Ünal Karaman’ın sözleşmesinin yenileneceği haberleri üzerine Haber61’e konuşan Ağaoğlu “Önceliğimiz bu sonuna kadar yapılması gereken ödemeler.Bizim birinci önceliğimiz 31 Mart’a kadar ödenmesi gereken para için kaynak yaratmak. Önümüzdeki yıl için UEFA’dan lisans alabilmek ve Avrupa kupalarına katılabilmek için bu paranın ödenmesi şart. Var gücümüzle çalışıyoruz.Bu sorunları ortadan kaldırınca sezon sonu transfer konularını masaya yatıracağız.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un UEFA’da bulunan 18 dosyasının maliyetinin 80 milyon TL civarında olduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu ” Öncelikli çözmemiz gereken konumuz yönetim olarak bu” dedi.

Haber61 Spor Servisi – Tuncay Lakot

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.