enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bordo-Mavili ekip, istatistiklerde zirvede rakamların dili!

Bordo-Mavili ekip, istatistiklerde zirvede rakamların dili!
19.03.2019 12:43
0
A+
A-

Sezonun ilk yarısını 29 puanla 2.sırada tamamlayan Trabzonspor, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösteriliyordu. Ancak ikinci yarıya girilirken transfer yasağı ile sarsılan Bordo-Mavili ekipte, Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Mustafa Akbaş, Juraj Kucka, Zeki Yavru, Esteban ile yollar ayrıldı, Sosa ve Onazi sakatlandı, Olcay da kadro dışı bırakılmıştı. Kadro sıkıntısı ile ikinci yarıdaki oyun ahengini sezonun ikinci yarısında ortaya koyamasa da mücadelesi ile takdir edilirken Avrupa iddiası da sürüyor.

TAKIMIN YARISI YOK, İSTATİSTİKLERDE ZİRVEDE
26.hafta sonunda 43 puanla 4.sırada yer alan Bordo-Mavili ekibin başarılı performansı istatistiklere de yansıdı. Beşiktaş’la beraber ligin en fazla isabetli şut atan takımı olan Trabzonspor ortalama 5.6 isabetle oynuyor. Oyuncular 9.8’le Trabzonspor’u ligin en fazla başarılı şekilde adam geçen takımı haline getiriyor. Oyuncular maç başına 17.2 dripling deneyerek ligin zirvesinde yer alıyor. Bordo-Mavililer 6.6’lık ceza sahası dışından isabet şut yüzdesiyle Sivasspor’un ardından ikinci sırada. 1.2’yle ligin ceza sahası içinden çok gol yüzdesi yakalayan ekibi.

TAKA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.