enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Arsin’de Erkut Çelebi Yeniden Başakan Seçildi

Arsin’de Erkut Çelebi Yeniden Başakan Seçildi
08.03.2019 15:11
3
A+
A-

Arsin Organize Sanayi Bölgesi 17.Olağan Genel Kurul Toplantısı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Genel kurula, Arsin Kaymakamı Yakup Güven, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, DKİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Salih Ayaydın ve Bölge Sanayicileri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra divan oluşturuldu. Genel Kurulda ilk olarak Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu. Okunan raporlar üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra seçime geçildi. Seçime tek liste ile gidilen genel kurulda, divana sunulan liste oy birliğiyle kabul edildi.
Yapılan genel kurul sonunda Başkan Erkut Çelebi, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Çelebi “Bizi bu göreve layık gören sanayici arkadaşlarıma şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de bölgemizin gerek altyapı gerekse ihracat potansiyelini artıracak ve sanayicilerimizi inovatif ürün üretmeye yönlendirecek projeleri birer birer hayata geçirmeyi planlıyoruz. Katılımlarınız ve desteğinizden ötürü tekrar teşekkürlerimi sunmak isterim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.