enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3573
EURO
34,7827
ALTIN
2.401,47
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
17°C
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
17°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Gürsoy: omuz omuza daha ileriye

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmalarını tempoyu arttırarak devam ettiriyor.

Gürsoy: omuz omuza daha ileriye
04.02.2019 14:38
2
A+
A-

Arsin İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy , Arsin’de AK Belediyeciliğin istikrarlı bir şekilde devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Gürsoy, “Arsin dünden bugüne AK Parti iktidarının verdiği güçle birlikte değişimi ve dönüşümü yaşamıştır. Bu değişim ve dönüşüm esnasında vatandaşlarımıza da imkanlar ölçüsünde hizmet ulaşmıştır. Bu hizmetin ve değişimin ivme kazanarak devam etmesi için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. AK Parti milletin partisidir, millete hizmet etmenin ta kendisidir. Belediyecilik işi gönül işidir, vatandaşlarımızın gönlünde yer alıp onların duasını almakta bizim en büyük gayemizdir” dedi.

PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalara devam ettiklerini belirten Gürsoy, “Saha çalışmalarımızın yanı sıra proje çalışmalarımız da devam ediyor. Titiz ve detaylı bir çalışma yapıyoruz, gelen talepleri değerlendiriyoruz ve ilçemize katma değer sağlayacak güzel projelerimiz var. Bunları da en kısa sürede kamuoyuna açıklayacağız.

Arsin’de hizmet çıtasını Allah’ın izniyle hep birlikte yükselteceğiz. Ayrımız gayrımız olmayacak Arsin’i daha ileriye her bir vatandaşımızla omuz omuza taşıyacağız. Gayret bizden destekte aziz milletimizdendir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. Gürsoy’a vatandaş ve esnaf ziyaretinde Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül ve çok sayıda teşkilat mensubu da eşlik etti.

 

Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.