enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Trabzon’da Dal-çık nedeniyle su kesintisi 3. kez uzadı!

Trabzon’da Yomra İlçesi Küşüstü Mahallesinde yapılan Dal-çık Projesi nedeniyle başlayan çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaların uzaması nedeniyle Cumartesi günü yapılacak su kesintisi Pazar gününe de sarktı. Son yapılan bilgilendirmede bugün saat 16:00’da suların verilmesi planlandığı kaydedildi.

Trabzon’da Dal-çık nedeniyle su kesintisi 3. kez uzadı!
27.01.2019 12:57
2
A+
A-

Trabzon’un Yomra İlçesinde Kaşüstü Mahallesinde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Dal-çık Projesi nedeniyle bölgede uygulanan su kesintisine bugün de devam edileceği kaydedildi.

Dal-Çık çalışmasının uzaması nedeniyle, Kaşüstü ve Yalıncak Mahallelerinde Cumartesi günü başlayan su kesintisi, bugün de devam ediyor. Son yapılan bilgilendirmede bölgeye suların saat 16:00’da verilmesinin planlandığı kaydedildi. Atılan mesajda, “Sayin Abonemiz, Yomra Ilcesi Kasustu Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi uzerinde Karayollari Bolge Mudurlugu tarafindan yapilmakta olan dal-cik calismasinin uzamasi nedeniyle 27.01.2019 Pazar gunu (bugun) saat 16:00?e kadar Kasustu Mahallesi ve Ortahisar Ilcesi Yalincak Mahallesi?nin sebeke hattina su verilemeyecektir” ifadeleri kullanıldı.

TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, çalışmaların titizlikle devam ettiğini kaydederken, kendisinin de alanda bulunduğunu ve çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Köksal, “Zor bir alan, menfezin içinde çalışma yapılıyor. Geceden gündüze çalışmalar devam ediyor.

Bu arada bizim çok sayıda tankerimiz alanda. İhtiyaç olan bölgelere su takviyesine devam ediyoruz. Betonlama yapmak gerekiyor. Hızlı donan bir sistemle betonlama yapılacak. Akabinde vana açılacak. Saat 16:00’da su verilecek şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bizde alandayız ve çalışmaları yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

 

61SAAT.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.