enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2732
EURO
34,9654
ALTIN
2.447,97
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Rodellaga o küçük çocuğu buldu!

Medical Park Stadı’nda beyaz tişörtün üzerine “28 Rodallega” yazan genç taraftar, Hugo Rodallega’nın ilgisini çekti ve Rodellaga o çocuğu buldu.

Rodellaga o küçük çocuğu buldu!
28.11.2018 13:41
0
A+
A-

Trabzonspor geçtiğimiz Pazar günü, Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği lig karşılaşmasında güney kale arkasında yer alan küçük bir taraftar, tüm Trabzonspor camiasının dikkatini çekmişti. Formasının arkasına keçeli kalemle golcü oyuncu Hugo Rodallega’nın ismini ve bir önceki sezon giydiği formanın numarasını yazan taraftara sosyal medya aracılığı ile ulaşıldı. Büyük bir Rodallega hayranı olan Arda Osma ve ailesi tesislerde ağırlandı.

Bugün sabah saatlerinde anne ve babasıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen Arda, Rodallega ile tanıştıktan ve forma değişimi yaptıktan sonra, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“11 yaşındayım. Çarşıbaşı Ortaokulu’nda beşinci sınıf öğrencisiyim. Ben de futbol oynuyorum. Trabzonspor’un maçları öncesi bazen heyecandan uyuyamıyorum. Babam Rodallega ile buluşacağımı söyledikten sonra dün gece de uyuyamadım. Ben sağ açık oynuyorum, ama Rodallega’ya hayranım. Umarım ileride onun kadar iyi bir oyuncu olurum. Bugünü asla unutmayacağım.”

Rodallega ile buluştuğunda heyecanı gözlerinden okunan Arda, ayrıca Teknik Direktör Ünal Karaman ile bir araya geldi. Rodallega ise bu güzel buluşmayla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu minik taraftarımızı ve onun kulübüne gösterdiği bağlılığı hayatım boyunca unutmayacağım. Kayseri maçında atacağım gol Arda için olacak. Bana hediye ettiği formasını da çerçeveletip saklayacağım.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.