enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Trabzonspor’da moral yemeği

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve aileleri, Fenerbahçe maçı öncesi yemekte bir araya geldi.

Trabzonspor’da moral yemeği
24.11.2018 11:30
1
A+
A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve aileleri, Fenerbahçe maçı öncesi yemekte bir araya geldi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, bordo-mavililerin Spor Toto Süper Lig’de 25 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesinde Trabzon’da bir otelde düzenlenen yemekte konuşan Başkan Ağaoğlu’nun katılan herkese teşekkür ederek, “Geldiğiniz ve bizimle olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Hepinize başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.

Takım kaptanı Jose Sosa da şunları kaydetti:

“Kaptan olma onurunu taşıyorum şu anda ve bu benim için çok önemli bir görev. Yemekte sizinle olmak çok güzel. Bu hafta sonu önemli bir maça çıkacağız. Hep birlikte enerji ortaya koymak çok güzel. Yönetim, tüm oyuncular ve çalışanların birlik içinde, bir arada olması çok güzel. İyi enerjiyle çalıştığımızda her zaman iyi şeyler olur.”

Futbolculardan Abdülkadir Ömür ise herkesin sorumluluğunun farkında olduğuna vurgu yaparak, Fenerbahçe maçını kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.