enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C

Burak ve Onur kadro dışı!

Fırtına’da kıyamet koptu. 5-0’lık Malatyaspor maçının faturası kaptan Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz’a kesildi..

Burak ve Onur kadro dışı!
12.11.2018 10:49
5
A+
A-

Yönetime yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre 2 oyuncu için süresiz kadro dışı kararı alındı.. Resmi açıklamanın yapılması bekleniyor..

FENER DERBİSİ ÖNCE DEPREM

HER ŞEY teknik direktör Ünal Karaman ile taraftarlar arasında geçen, ‘Hocam takımı sabote eden futbolcular var’ sözleriyle başladı. Taraftarın bu tepkisine Ünal Karaman, ‘Doğrusunuz çocuklar gereğini yapacağız’ sözleriyle karşılık vermişti. Ve gereken yapıldı. Yönetime yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Ünal Karaman’la yaşananları istişare eden yönetim kritik Fenerbahçe derbisi öncesi deprem etkisi yaratacak kararlar aldı.

5 İSİM DAHA TOPUN AĞZINDA

YİNE bize gelen bilgilere göre, ilk fatura kaptan Recep Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’a kesildi. Yönetim acil olarak yaptığı toplantıda bu 2 yıldızın süresiz kadro dışı kalması kararını aldı. Yine aldığımız bilgilere göre, alınan bu karar, kısa bir süre içinde resmi olarak duyurulacak ve kamuoyu ile paylaşılacak. Yine aldığımız bilgilere göre yönetim Burak ve Onur’un dışında Kucka, Onazi, Abdülkadir, Onazi ve Novak’ın da kadro dışı kalmasını tartıştı.

ÜNAL KARAMAN İLE DEVAM

ANCAK, bir sonraki maçın Fenerbahçe derbisi olması nedeniyle bu şok karar ‘şimdilik’ kaydıyla ötelendi. Yine bize gelen bilgilere göre bu oyunculara gerekli uyarılar yapılacak. Özellikle de Abdülkadir Ömür’ün kulağı çekilecek. Kendisine ve özel hayatına dikkat etmesi konusunda uyarılar yapılacak. Bu arada yönetim teknik direktör Ünal Karaman’ı da masaya yatırdı. Yapılan değerlendirmede ‘Karaman ile devam’ kararı alındı.

Haber: Hamdi USTA

karadenizgazete.com.tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.