enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2828
EURO
34,9612
ALTIN
2.449,50
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Trabzon’da tırmanma duvarı yapılacak

Türkiye’nin kapalı alandaki en büyük ikinci tırmanma duvarı Yomra Cimnastik Salonu ve Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Trabzon’da tırmanma duvarı yapılacak
07.11.2018 17:18
5
A+
A-

Türkiye’nin kapalı alandaki en büyük ikinci tırmanma duvarı Yomra Cimnastik Salonu ve Spor Kompleksi’nde yapılacak.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Trabzon’un Yomra ilçesindeki Yomra Cimnastik Salonu ve Spor Kompleksi’nin her gün ortalama bin kişiyi ağırladığı belirtildi.

Komplekste aynı anda 16 branşta sporcuların antrenman yapabildiği vurgulanan açıklamada, Türkiye’nin en büyük ve en modern cimnastik salonlarından birinin bulunduğu dev komplekste spor yapanların sayısının sürekli arttığı kaydedildi.

Açıklamada, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk’ün şu ifadeleri yer aldı:

“Tesisimiz cimnastik, hentbol, futsal, badminton, karate, eskrim, kick boks, muay thai, wushu, trampolin, voleybol, basketbol, eskrim, step aerobik, tekvando ve boks branşlarında spor yapanlarla dolu. Yakında Türkiye’de kapalı alandaki en büyük iki tırmanma duvarından biri buraya yapılacak. Burası tam bir spor merkezi olacak. Açtığımız kurs ve proje çalışmaları, okulların dersleri ve kulüp antrenmanları derken, günde ortalama bin kişi buraya geliyor. Bölge ve ulusal şampiyonaların yapıldığı dönemde ise bu rakam katlanıyor. Arkadaşlarımız bunlarla yetinmiyor, bu sayıyı daha da yukarıya taşımak için okul okul, mahalle mahalle gezip insanları sporla buluşturmaya çalışıyor.”

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.