enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2875
EURO
35,0275
ALTIN
2.477,03
BIST
10.559,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

Arsin’de seçim hareketliliği

Trabzon’un Arsin ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen’in 3 dönemi doldurması ile siyaset hareketlendi. Şen bekliyor. Merkez Karar Yönetim Kurulu, Şen’e devam derse Şen aday olarak devam edecek. Arsin halkı da onun devam etmesini istiyor.

Arsin’de seçim hareketliliği
02.11.2018 11:24
3
A+
A-

Aksi olursa Büyükşehir ve Ortahisar için davet gelirse hazırım diyecek. Şen, AK Parti iktidarında 3 dönem başkanlık yaptı. Arsin’de AK Partinin oylarını yüzde 50’lerden yüzde 83’lere kadar çıkardı. Bu çıkışa liderlik etti. Her anlamda değerlendirilecektir. Şen aday olmazsa kim aday olacak? Şen gönlündeki ismi yol arkadaşım dediği Farabi Hacıhasanoğlu olarak ifade ediyormuş. Kendisi olmayacaksa koltuğunu ona bırakmak istiyor. Hacıhasanoğlu başkanın konumu netleşmeden bir şey söylemeyecek ama Hacıhasanoğlu da AK Partinin kuruluşundan itibaren varolan ve 3 dönem ilçe başkanlığı yapan bir isim.

Dün Trabzon Ortahisar AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Seyit Hisoğlu aday adaylığını açıkladı. Kendisi Erdem Şen gibi hekim ve sosyal bir isim ve Yenimahalle(Gocaba)’den.

İstanbul’da Sait Gürsoy ile karşılaştık. Ankara’da Genel Merkezde çalışmalar yaptığını ve döndüğünü söyledi. yine gidecek. Gürsoy da kuruluşundan itibaren AK Parti saflarında ve etkili görevlerde. Halen Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanı. Trabzon Makine Mühendisleri Odasının Başkanı Şaban Bülbül’ü aradık ve Bülbül de, ‘Aday adayıyım, çalışmalarım devam ettiriyorum kapsamlı açıklamamı önümüzdeki günlerde yapacağım’ dedi. Bülbül’ün eşi Canan hanım AK Parti’de il’de etkili yönetici konumunda. Dr. Şen yoksa İl Başkan yardımcısı Mustafa Usta da Bülbül’e tam destek verir.

ÇAYKUR’da Ekrem Yüce’nin göreve gelmesinden sonra daha etkin bir konuma gelmesi beklenen Halil İbrahim Kurnaz da bir karar vercek. Bürokrasi mi yerel yönetimler mi? O da Arsin Belediye Başkanlığını çok istiyor ve aday adaylığı konusunda il yönetimi ile sürekli istişare halinde gidiyor. Başkan adaylığı için Hüseyin Fidan ile birlikte İsmet Ayyıldız üzerinde de baskı var. Bu isimler bir süre daha bekleyecek ve durum değerlendirmesi yapacaklar. Şen aday olarak ilan edilirse aday adayları çekilecek.

Taka

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.