enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2185
EURO
35,0375
ALTIN
2.459,66
BIST
10.151,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C

Trabzon’da toplu taşıma ve suya zam yapılmayacak

Trabzon’da toplu taşıma ve içme suyuna zam yapılmayacağı bildirildi.

Trabzon’da toplu taşıma ve suya zam yapılmayacak
16.10.2018 10:12
5
A+
A-

Trabzon’da toplu taşıma ve içme suyuna zam yapılmayacağı bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, hemşehrileriyle olan sohbetlerinde Trabzon’da içme suyu ücretleri ile belediye toplu taşımacılığına kesinlikle zam yapmayacaklarını belirtti.

Vatandaş sohbetlerinde belediye çalışmaları hakkında da Trabzonluları bilgilendirdiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, “Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde 16 yıldır şer odaklarına fırsat vermedi. Fırsatçılara karşı topyekün bir mücadele başlatmış durumdayız. Belediye olarak içme suyu ve toplu taşıma ücretlerine kesinlikle zam yapmayacağız.” ifadesini kullandı.

Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 2009 yılından sonra 130 yeni otobüs kazandırdıklarını ve toplamda 172 otobüslük filoyla taşımacılık hizmeti verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Artan yakıt fiyatları ve giderlere rağmen ulaşım ücretlerine zam yapmayacağız. Ulaşım ücretlerinin yanında içme suyu ücretlerimize de zam yapmayacağız. Ülkemiz genelindeki bazı belediyelerimizin içme suyu ücretlerinde indirime gidiyor. İndirim yapan belediyelerin tarife ücretlerinin bize göre yüksek olduğunu görüyoruz. Bize göre yüksek olan içme suyu fiyatlarını indiriyorlar. Ayrıca ilgili kamu kurumlarınca ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerimize içme suyunu ücretsiz vermeye devam ediyoruz. Bu tüm ülkemize örnek olan bir uygulamadır. Suya ve ulaşıma zam yapmadan hizmet vermeye devam edeceğiz.”

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.