enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3286
EURO
34,8454
ALTIN
2.391,08
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
18°C
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Parçalı Bulutlu
18°C

Trabzon ile Soçi arasında yeni dönem başlıyor

rabzon Büyükşehir Belediyesi adına bildiriye Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Soçi Belediyesi adına Belediye Başkanı AnatolyNikolayevichPakhomov imza koydu.

Trabzon ile Soçi arasında yeni dönem başlıyor
30.09.2018 19:20
0
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi adına bildiriye Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Soçi Belediyesi adına Belediye Başkanı AnatolyNikolayevichPakhomov imza koydu. Türkiye ile Rusya ilişkilerinin ve özellikle de Trabzon ile Soçi arasındaki turizmin daha da geliştirilmesini amaç edinen ortak bildiri de şu görüşlere yer verildi. “Taraflar, turizmde işbirliğinin güçlendirilmesi gayesiyle SoçiŞehri ve Trabzon Şehri arasında karşılıklı faydalı ortaklığa ihtiyaç olduğu konusunda müşterek bir anlayışa varmışlar ve bu hususu Rusya – Türkiye işbirliğinin kararlı gelişiminin bir parçası olarak telakki ederler.

araflar, kendi yetkileri dahilindekisosyo-ekonomik işbirliği alanlarında özellikle de turizm alanında tüm olası yardımı, ilgili ülkelerin yasalarınca belirlendiği şekliyle, düzenli olarak sağlayacaktır. Taraflar, dolaysız iş irtibatı konusunda işbirliğini teşvik edecek ve önceliklitemelde ulaşım ve turizm organizasyonlarına tüm olası yardımı sağlayacaklardır.

Taraflar, ilgi alanlarının kalkındırılması, önemli organizasyonların tertiplenmesi hususlarındaki tecrübelerin paylaşımı konusunda belediyeler arasındaki işbirliğini düzenli olarak yürüteceklerdir. Taraflar, turistik gruplar ve belediyelerin resmi heyetleri arasında karşılıklı ziyaretlerin teatisini teşvik edeceklerdir”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.