enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1473
EURO
35,0576
ALTIN
2.517,82
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Ezan sesi ile uyanmanın tarifi yok

Fransız kulübü Lorient’ten, Trabzonspor’a gelen Zargo Toure, transfer süreci ve Trabzon’daki hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Ezan sesi ile uyanmanın tarifi yok
13.09.2018 12:32
4
A+
A-

Trabzonspor’un Lorient’ten transfer ettiği ve kısa sürede hem takıma hem de şehre ayak uyduran Zargo Toure önemli açıklamalar yaptı. Senegal’de dünyaya gelen ve futbola başlayan 28 yaşındaki stoper, pek çok vatandaşı gibi kariyerini Fransa’da şekillendirdi. Boulogne, Le Havre ve Lorient derken kendini bir anda Trabzonspor’da buldu.

Gelmeden önce İssiar Dia ile görüştüğünü belirten 28 yaşındaki stoper, “Trabzonspor’un serüveninde rol almak benim için harika bir duygu. Kulüp bana güvendi, antrenörler ve yöneticiler beni destekledi. Ben de onları mahcup etmemek için sabırsızım. Ayrıca gelecek sezon alacağımız sonuçlara göre Şampiyonlar Ligi’ne gitme hayalim var” dedi.

Namazımı Aksatmamaya Çalışırım

Sakatlığını atlattığını, Alanya maçında oynamak istediğini vurgulayan tecrübeli savunmacı, “Hocam görev verirse sahaya çıkacağım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Avrupa’nın çoğu ülkesinde bilinen ve Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olduğu herkes tarafından doğrulanan bir kulüpteyim. Daha önce de söylediğim gibi Türkiye benim ikinci evim. Müslümanların yaşadığı bir ülkede nefes alabilmek huzur veriyor. Bizler Müslümanız ve camilere gidip dua etmeliyiz. İşimden kalan vakitlerde namazlarımı aksatmamaya gayret ediyorum. Ezan sesi Allah’ın çağrısı olduğu için bir Müslüman için vazgeçilmezdir. Sabah onunla uyanmanın tarifi yok” ifadesini kullandı.

Senegal de Bordo-Mavi

Zargo Toure, Trabzonspor’a kısa sürede uyum sağlarken Senegal’de bulunan kardeşi İbrahima’ya da formasını göndermiş. Senegal sokakları da artık bordo-mavi. Gazete Damga

Taka

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.