enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2512
EURO
35,0345
ALTIN
2.490,08
BIST
10.616,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

Yeni Arsinspor’un adı ve mücadele edeceği lig açıklandı

Bölgesel Amatör Lig’ine düşen Karadeniz takımlarından Arsinspor’un yerine, yeni bir takım kurularak sezon için start verildi.

Yeni Arsinspor’un adı ve mücadele edeceği lig açıklandı
17.08.2018 09:36 | Son Güncellenme: 17.08.2018 09:38
8
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Arsinspor alt yapısının devam ettirilmesi için yönetime talip olan eski başkanlardan Cengiz Öksüz, Arsin ilçesinin yeniden tarih yazması için yeni takım kuracaklarını duyurmuştu. Öksüz bugün basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni takımın Yeşilyalıspor Kulübü olduğunu ve adının Arsin FK (Futbol Kulübü) renklerinin ise Sarı-Siyah olarak değiştirildiğini ifade etti.

“YENİ TAKIMIN ADI ARSİN FK” İşte Yeşilyalıspor Kulübü (Arsin FK) başkanı Cengiz Öksüz’ün açıklaması: “Geçtiğimiz günlerde BAL’da olan takımımız Arsinspor’un yönetim görevini üstlendiğimizi kamuoyu ile paylaşmıştık. Alt yapı takımlarının çalışmalarına devam etmesini istediğimiz Arsinpsor’umuzun yerine yeni bir takım kuracağımızı ve bu takımın yeni Arsinspor olacağını ifade etmiştik. Bugün itibariyle 2018-2019 sezonuna 2. Amatör takımlarından olan Yeşilyalıspor Kulübü ile sezona başlayacağız. Kulüp Başkanı olduğum kulübün adı Arsin FK ve renklerinin Sarı-Siyah olarak değiştirilmesi için müracaatlarımızı tamamladık. Arsin Futbol Külübü Arsin’imizin yeni takımıdır. Bu takımı 1. Amatör Lig’e çıkarmak için tüm futbol severler ve spor camiası elini taşın altına koyup, destek vermelidir. Tüm spor camiamıza hayırlı uğurlu olsun.”

2. AMATÖR LİG’İNDE MÜCADELE EDECEK OLAN YEŞİYALISPOR KULÜBÜ A GRUBUNDA ŞU TAKIMLARLA MÜCADELE EDECEK: GÜRBULAKSPOR YEŞİLYALISPOR KULÜBÜ İDMANOCAĞI GALYANSPOR TONYASPOR GÜLBAHARHATUNSPOR YILDIZLISPOR UÇARSPOR KARADENİZSPOR ÇAĞLAYANSPOR

ARSİN OLAY

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.