enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2214
EURO
35,1295
ALTIN
2.511,20
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Trabzon’da bir gelenek yeniden başlatıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’da bir geleneği yeniden başlattı.

Trabzon’da bir gelenek yeniden başlatıldı
14.08.2018 10:39
2
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’da bir geleneği yeniden başlattı. Bundan böyle her Cuma günü mesai bitimi saatlerinde Büyükşehir Belediyesi bondo-mehter takımı 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nda (Meydan Parkı) konser verecek. 10 Ağustos Cuma günü icra edilen konserle uygulamaya başlanırken vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, milli ve geleneksel kültürün yaşatılması amacıyla bu faaliyete başladıklarını söyledi. Trabzon’da asli belediyecilik faaliyetleri ve dev projelerin şehre kazandırılması çalışmalarının yanı sıra spora, sanata ve eğitime her zaman katkı verdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Karadeniz’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Müzik Akademisini şehrimize kazandırmış bir belediyeyiz. Sanata, milli ve geleneksel kültürümüzün yaşatılmasına her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda şehrimize yıllar önce uygulanan, ‘Cuma günleri bando-mehter konseri’ faaliyetini de yeniden başlatmış bulunuyoruz. Bu uygulama şehrimize dışarıdan gelen misafirlerimizin kültürümüzü daha yakından tanımasına da vesile olacaktır” dedi.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.