enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Kapalıçarşı Moskova’da

Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan Krasnaya Presnya Parkı’nda, bu yıl 10 -12 Ağustos arasında 2. Türkiye Festivali düzenlenecek.

Kapalıçarşı Moskova’da
01.08.2018 12:31
4
A+
A-

Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan Krasnaya Presnya Parkı’nda, bu yıl 10 -12 Ağustos arasında 2. Türkiye Festivali düzenlenecek. Kısa bir süre için minyatür bir Türkiye haline getirilecek parkta, ülkenin önemli mimari eserleri, büyüleyici turistik yerleri, eşsiz el sanatları, gelenekleri ve sanatı sergilenecek. Türk mutfağı üzerinde uzmanlaşmış restoranlar geleneksel yemekler, Türk tatlıları ve içeceklerini sunacak.

En iyi Türk ve Rus aşçılar mutfak okulunda, popüler yemekleri pişirmenin sırlarını öğretecek. Festivalin ana caddesinde baş döndürücü kokularıyla ve doğu dünyasının büyüleyici parlak renkleriyle bezenmiş “Kapalıçarşı” yer alacak. Festivalin önemli etkinliklerinden biri de katılımcılara oyun formatında Türkiye’yi daha iyi tanımasına ve maksimum sayıda festival mekânını ziyaret etme imkânı verecek Mega Quest etkinliği olacak.

Sabah

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.