enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2523
EURO
34,8551
ALTIN
2.432,33
BIST
10.082,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
15°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Arsin’de Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri için piknik düzenledi

Arsin’de Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri için piknik düzenledi
09.07.2018 11:04
11
A+
A-

Arsin Yeşilyalı Mustafa İmamoğlu Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri için piknik düzenledi. Araklı Pazarcık mevkiin de ki pikniğe Araklı belediye başkanı Recep Çebi Arsin belediye başkanı Erdem Şen , Araklı müftüsü abdulkerim tohumcu arsin müftüsü ali genç , Kuran kursları yaptırma ve koruma dernekleri federasyonu genel başkanı Ahmet özdemir , Kuran kursu aile birliği yöneticileri, kurs idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Program kuranı kerim tilavetiyle başladı

Programlarla ilgili bilgi veren Arsin Yeşilyalı Mustafa İmamoğlu Yatılı Kur’an Kursu idarecisi Yusuf Akyıldız ” oluşturduğumuz okula ile birliğiyle birlikte çocuklularımızın donanımlı yetişmesi için çalışıyoruz. Biz kaliteli eğitim için öğretmen, veli ve öğrenciyi mümkün mertebe bir araya getirerek kaliteyi artırmaya çalışıyoruz. Bu gün ki pikniğimize katılan Araklı belediye başkanımız Recep Çebi Arsin belediye başkanımız Erdem Şene ve ilçe müftülerimize teşekkür ederim dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Arsin Müftüsü Ali Genç , “Yeşilyalı ilme hizmet vakfı ve kurs idarecilerimiz yazın gelişiyle öğrencileri motive etmek amacıyla sizlere böyle bir piknik düzenlemeyi uygun gördük, geleceğin ilim adamları sizler olacaksınız, sizden isteğimiz ilminizi sabırla tamamlamanız ve muhterem öğretmenleriniz örnek alarak ilmiyle amel eden şahsiyetler olmanızdır. Rabbim sizlere sabır ve zihin açıklığı versin. Bizler her zaman siz değerli ilim ehlinin hizmetinde olmaktan şeref duyarız” dedi.

Daha sonra Yeşilyalı ilme hizmet vakfı yöneticisi Ahmet Özdemir öğrenciler ve velilere hitaben ülke çapında yapılan Kuran-i Kerim yarışmasında Trabzon olarak kız ve erkeklerde çok önemli dereceler elde ettik.

Yeşilyalı ilme hizmet vakfının örnek bir kurum olduğunu belirterek, “İlimizin başarıyla temsil edilmesinde Arsin ilçemizdeki kurslarımızın çok önemli rolü vardır. Yeşilyalı İlme Hizmet vakfı ve diğer kurslarımızın başarıları sayesinde Trabzon bu alanda marka olmuştur. 1979 Yılında eğitim ve öğretime başlayan Kur’an Kursumuz, temel dini bilgiler ve hafızlık alanında bu güne kadar kesintisiz eğitime devam etmiştir.dedi.

O günden bu güne erkek ve kız Kur’an Kurslarımızdan yaklaşık bin’e yakın öğrencimiz hafız olup diploma almıştır. 3 bin 500 civarında öğrencimiz ise Kur’an-ı Kerimi yüzünden okuma belgesi almıştır.”Bu Kursumuz her zaman ıkları başarmıştır.

Ülke genelindeki kurslarımıza model olmuştur. Son olarak Kurs aile birliği kurarak başta gezi ve diğer etkinlikler ilerle derslerin yanında modern ilimin bütün gerekenlerini yerine getirerek ilimizin ve ülkemizin eğitim seviyesi yükseltmişleridir. Başta veliler olmak üzere öğrenciler ve öğretmenlerine teşekkür ederim dedi.

Arsin belediye başkanı Erdem Şen ve Araklı belediye baş bu organi,zasyonu gerçekleştirenleri tebrike diyoruz dediler.kanı Recep Çebi de katıldıkları piknik etkinliğinde başta kuran kursu öğrencilerimizin başarılı olmasında emeği geçenleri ve

Daha sonra kurs öğrencilerinin okuduğu hatimin duası ve Pilavlı döner ikramla program son buldu.

HaberimHamsi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.