enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1366
EURO
35,1278
ALTIN
2.472,48
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

24 Haziran seçimlerinin ardından

TESOB Başkanı Metin Kara: “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimiz ve milletimizin daima yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması için daha çok çalışmalı ve üretmeliyiz”

24 Haziran seçimlerinin ardından
27.06.2018 12:22 | Son Güncellenme: 27.06.2018 12:23
1
A+
A-

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletin ve milletin daima yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, ülkenin kalkınması için daha çok çalışmak ve üretmek gerektiğini vurguladı.

TESOB Başkanı Kara, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi’nin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, “Seçimler artık geride kalmıştır. Halkımız tercihini yapmıştır. Şimdi yeni oluşacak meclis ve kabine, halkın sorunlarına eğilmeli, ekonomik reformlar bir an önce hayata geçirilmelidir.” ifadelerini kullandı.

Seçim öncesinde piyasalarda ve özellikle döviz kurlarında yaşanan dalgalanmanın, seçimin ardından durulma işaretleri verdiğini aktaran Kara, şu değerlendirmede bulundu:

“Dövizdeki düşüşün enflasyon oranlarına yansıması piyasada da mutlaka bir ölçüde rahatlama yaratacaktır. Hükümetin de özellikle yeni iş alanları açılması, istihdamın artırılması konusunda yeni teşviklerle çalışmalarını sürdürmesi gerekir. Esnaf ve sanatkarlar olarak, ülkemizin kılcal damarlarını oluşturuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimiz ve milletimizin daima yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması için daha çok çalışmalı ve üretmeliyiz.”

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.