enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bu Gençlere Dikkat

Cafer, Sefa, Ahmet Hakan, Ayberk ve Kerem’in de yıldızı parlayacak

Bu Gençlere Dikkat
08.06.2018 16:26 | Son Güncellenme: 08.06.2018 16:28
16
A+
A-

Yeni sezon hazırlıkları için 26 Haziran’da Trabzon’da toplanacak olan Trabzonspor’da Cafer Tosun, Sefa Akgün, Kerem Baykuş, Ayberk Kardaş, Ahmet Hakan Sevinç gibi altyapıdan yetişen genç oyuncuların da kamp kafilesinde yer alacağı öğrenildi. Özellikle A takıma alındıktan sonra çapraz bağlarından sakatlanan 16 yaşındaki Ahmet Hakan Sevinç’in tıpkı Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi ön plana çıkacağı konuşuluyor.

Sağ kanatta görev yapan Ahmet Hakan’ı Bursaspor’un istediği öğrenildi. Trabzonspor’un Bursaspor’dan almak istediği kaleci Muhammed Şengezer’e karşılık Yeşil-Beyazlılar da Ahmet Hakan’ı istiyor. Ahmet Hakan gibi Sefa Akgün için de büyük umutlar var. Sefa Akgün’ü Roma’nın istediği iddia edilmişti. Milli takım kampında bulunan Sefa’nın da kamp dönüşü Trabzonspor ile sözleşme yenilemesi bekleniyor. Cafer, Ayberk ve Kerem de el üstünde tutuluyor.

Taka

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.