enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

Ahmet Ağaoğlu radikal kararlar alıyor

Bordo-Mavili kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu’dan radikal kararlar…

Ahmet Ağaoğlu radikal kararlar alıyor
03.06.2018 12:14 | Son Güncellenme: 03.06.2018 12:20
3
A+
A-

UEFA ile yaşanan Finansal Fair Play (FFP) problemleri sebebiyle gelecek sezon küçülmeye gidecek olan Trabzonspor’da, Başkan Ahmet Ağaoğlu da radikal kararlar alıyor. Mali açıdan kötü günler geçiren kulübe nefes aldırmayı planlayan yeni başkan, takımda yüksek maaş alan futbolcuların indirim yapmaması durumunda ise yollarını ayırmakta kararlı olduğu biliniyor.

Bunun için oyuncuların menajerlerine yetki veren Ağaoğlu, Burak Yılmaz, Sosa ve Kucka’dan gelecek olan haberleri beklemeye geçti. Bu 3 oyuncu için net bir tavır ortaya koyan Ahmet Ağaoğlu, takımda mutsuz olan oyuncularla da sezona başlamak istemediği mesajını iletti. Ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalan bordo-mavililer, yeni sezona ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntıları sportif alanda hissettirmemek istiyor.

karadenizdesonnokta

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.