enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1913
EURO
35,1183
ALTIN
2.473,14
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

“Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz”

Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor’u 3-0 yenen Trabzonspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz.

“Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz”
19.05.2018 11:41
2
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor’u 3-0 yenen Trabzonspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz. Son maçımızı da böyle şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz.” dedi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son maçlarını galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Çok güzel bir sezon geçirdik. Zaman zaman sıkıntılar da yaşadık ama Trabzonspor’da çalışmaktan dolayı mutlu oldum.” diye konuştu.

Futbol oynadığı dönemde Trabzon’a geldiğinde hep çok heyecanlandığını kaydeden Çalımbay, şöyle devam etti:

“Trabzon, benim için önemli bir yerdi. Anadolu’dan çıkmış, 3 büyüklerle yarışmış, iyi yerlere gelmiş, şampiyonluklar yaşamış bir takım. Buralarda bulunmak güzel şey. Sezon başı gelip başlamak çok farklı bir şey olurdu. O da bizim şanssızlığımız. Ben ve ekibim burada sıkıntılara rağmen güzel sezon geçirdiğimize inanıyoruz. Son maçımızı da böyle şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz.”

Çalımbay, bu tür maçların kolay olmadığına dikkati çekerek, “Mücadele etmezsen, odaklanmazsan, oyun disiplininden koparsan bu maçlar zor olur. İkinci yarı oyuncu ve taktik değişiklikler işe yaradı, 3 gol bulduk. Camiaya, taraftarlara teşekkür ediyorum. Trabzonspor’a çok başarılar diliyorum. ” değerlendirmesinde bulundu.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.