enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
15°C
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Açık
19°C
Çarşamba Açık
20°C

Trabzon – Erzincan Demiryolu İhalesi 16 Mayıs’ta

Erzincan- Trabzon Demiryolu Projesi’nin ihale şartnamesi belli oldu

Trabzon – Erzincan Demiryolu İhalesi 16 Mayıs’ta
09.05.2018 11:07
5
A+
A-

TRABZON’UN yüz yıllık hayallerinden biri olan ve bölgeyi geleceğe taşıyacağına inanılan Erzincan- Trabzon Demiryolu Projesi’nin Uygulama ve Etüt Projesiyle ilgili ihale metni yayınlandı. İhale metninde işin adı “Yaklaşık 248 km Erzincan-Trabzon Demiryolu (Altyapı) Etüt, Proje, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi” olarak ilan edildi.

2020’DE TAMAMLANACAK

16 Mayıs 2018 tarihinde saat 10.00’da Ankara’da TCDD Genel Müdürlük binasında yapılacak ihalede işin süresi de işe başlama tarihinden itibaren 540 takvim günü olarak belirtildi. 2020 yılında etüt projesi tamamlanacak olan Erzincan-Trabzon Demiryolunun aynı yıl yapım işine başlanacak. Demiryolu 2023 vizyonu ile hayat bulacak.

TRABZON’UN yüz yıllık hayallerinden biri olan Erzincan- Trabzon Demiryolu Projesi’nin Uygulama ve Etüt Projesiyle ilgili ihale metni yayınlandı. İhale metninde işin adı ise, “Yaklaşık 248 km Erzincan-Trabzon Demiryolu (Altyapı) Etüt, Proje, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi” olarak belirtildi. 16 Mayıs 2018 tarihinde saat 10.00’da Ankara’da TCDD Genel Müdürlük binasında yapılacak ihalede işin süresi de işe başlama tarihinden itibaren 540 takvim günü olarak belirtildi.

Yayınlanan ihale metninde şu ifadelere yer verildi:

“Erzincan-Trabzon Demiryolu Etüt-Proje Danışmanlık Hizmeti Alınacaktır

ETÜT-PROJE DANIŞMANLIK HİZMETİ ALINACAKTIR

T.C DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TCDD) GENEL MÜDÜRLÜK

Erzincan-Trabzon Demiryolu (Altyapı) Etüt, Proje, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir.”

İhale metninde işin adı ise, “Yaklaşık 248 km Erzincan-Trabzon Demiryolu (Altyapı) Etüt, Proje, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi” olarak belirtildi. 16 Mayıs 2018 tarihinde saat 10.00’da Ankara’da TCDD Genel Müdürlük binasında yapılacak ihalede işin süresi de işe başlama tarihinden itibaren 540 takvim günü olarak belirtildi.

Günebakış

Aydın GELLECİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.