enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1960
EURO
35,0691
ALTIN
2.458,61
BIST
10.219,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Arsin’de asfalt çalışmaları başladı

Arsin Yeşilyalı mahallesinde bozuk olan yolların onarım ve asfalt çalışmaları başladı.

Arsin’de asfalt çalışmaları başladı
02.05.2018 11:04 | Son Güncellenme: 02.05.2018 11:05
4
A+
A-

Arsin Yeşilyalı mahallesinde bozuk olan yolların onarım ve asfalt çalışmaları başladı. Öncelikle Yeşilyalı Falkoz rampasındaki çok bozuk olan 300 mt lik yol asfaltlandı. Ekipler daha sonra Yeşilyalı sağlık ocağı ile Madenli camii arasında yaklaşık 2 km olan, uzun yıllar yapılmayan yolun asfalt çalışmasına başladı. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Belediye başkan vekili Recep Mollahüseyinoğlu Çalışmaları yerinde takip ederek, Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Yapılan yol asfaltlama çalışmaların devam edeceğini yaz mevsiminde bozuk olan bütün yolların yapılacağı bilgi verildi. Kanalizasyon su ve altyapı çalışmaları esnasında bozulan yollar vatandaşları zor durumda bırakıyordu. Yeşilyalı Mahallesi sakinleri yapılan çalışmalar için Arsin belediyesine ve çalışmalar da emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalar dan sonra geriye kalan bozuk yolların da en kısa sürede yapılacağına inandıkları belirttiler.

Haber ve Resim : Adem Yıldız

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.