enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,7084
ALTIN
2.392,65
BIST
10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Kitap fuarında sona doğru

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği kitap fuarında sona yaklaşıldı.

Kitap fuarında sona doğru
27.04.2018 16:36
4
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği kitap fuarında sona yaklaşıldı. 29 Nisan Pazar günü sona erecek fuara kitapseverlerin yoğun ilgisi devam ediyor. 130 yazar ile 130 yayınevinin yer aldığı fuarda yerel ve ulusal bazda tanınmış pek çok yazar söyleşi ve imza programları ile kitapseverlerle bir araya geliyor.

Fuarın yedinci gününde Ataol Behramoğlu, Gaye Boralıoğlu, Fuat Sevimay, Yiğit Yavuz ve İbrahim Kadıoğlu imza ve söyleşi programları ile kitapseverlerle bir araya geldi. Vatandaşların ilgi ile takip ettiği fuarda Fikret Eroğlu, Osman Tatlı, Kayahan Demir, Demirhan Kadıoğlu, Erhan Eren, Vural Kaya, Muhammet Emin Gürdamur, Mehmet Kartal ve Aysen Bozkuş imza günleri ile okuyucuları ile birlikte oldu.

29 Nisan Pazar günü sona erecek fuar hafta içi 10.00-21.00 saatleri, hafta sonları ise 10.00 ila 22.00 saatleri arasında kitapseverler tarafından ziyaret edilebiliyor.

AA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.