enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2446
EURO
35,0617
ALTIN
2.461,56
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Trabzon şehir hastanesi yapımına başlanıyor

Trabzon’un en önemli projelerinden biri olan Şehir Hastanesinin yapımına başlanıyor. Yaklaşık 350 bin metrekare alanda, 900 yataklı olarak planlanan Şehir Hastanesinin kararının imzaları bugün itibariyle tamamlandı .

Trabzon şehir hastanesi yapımına başlanıyor
13.04.2018 10:09
2
A+
A-

Trabzon’un en önemli projelerinden biri olan Şehir Hastanesinin yapımına başlanıyor. Yaklaşık 350 bin metrekare alanda, 900 yataklı olarak planlanan Şehir Hastanesinin kararının imzaları bugün itibariyle tamamlandı.

Trabzon’un en önemli projelerinden biri olan Şehir Hastanesinin yapımına başlanıyor. Yaklaşık 350 bin metrekare alanda, 900 yataklı olarak planlanan Şehir Hastanesinin kararının imzaları bugün itibariyle tamamlandı .

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 25 Mart 2018 tarihinde, Trabzon 6. Olağan İl Kongresinde yapılacağı müjdesini verdiği Trabzon Şehir Hastanesi Projesinin yapımına ilişkin onay kararı çıktı.

Akyazı sahilindeki dolgu alanında yapımına başlanacak olan Şehir Hastanesinin yapım kararı, Başbakanımız Sn.Binali YILDIRIM’ın başkanlığında Başbakan Yardımcısı Mehmet ŞİMŞEK, Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK, Maliye Bakanı Naci AĞBAL, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN’dan oluşan Yüksek Planlama Kurulu tarafından 11 Nisan 2018 tarihinde onaylandı.

Yüksek Planlama Kurulu tarafından onaylanan kararın ardından Şehir Hastanesinin İhalesi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılarak inşaatına başlanacak. Karara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR Şehrimizin en önemli projelerinden biri olan ve sadece Trabzon’a değil tüm Karadeniz Bölgesine hizmet verecek projenin Trabzon’un sağlık, ekonomik ve sosyal kalkınmasına çok büyük katkı sağlayacağını belirterek, ‘’Projenin gerçekleşmesinde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, ilgili tüm Bakanlarımıza ve Milletvekili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehir Hastanemiz, Trabzon’umuza, Bölgemize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi

Haberim Hamsi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.