enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Gümrükçüoğlu Başardı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon halkı ile buluşması için olağanüstü bir gayret gösterdi.

Gümrükçüoğlu Başardı
26.03.2018 16:30
2
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon halkı ile buluşması için olağanüstü bir gayret gösterdi. Buluşma öncesi her kesimin buluşmaya katılmasını isteyen Gümrükçüoğlu Belediyenin imkanlarınıda Türkiye nin Liderini karşılamak için kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ilçe merkezlerinden ve Trabzon merkezden toplam 85 otobüs ile miting alanına sürekli vatandaşları taşıdı. Yoğunluk o kadar fazla oldu ki otobüsler Hayri Gür stadının yokuşunu çıkamadan vatandaşları sahilde bırakmak zorunda kaldılar. Bu şekilde binlerce insanın miting alanına taşınmasını sağladılar. Trabzon a geldiğinde kalabalığı gören Cumhurbaşkanı Erdoğan ın moralinin oldukça yükseldiği görüldü. Sonuçta Cumhurbaşkanı Trabzon’dan ciddi bir moral ve motivasyonla ayrıldı.

Taka

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.